top of page
Over Paper Pictures

Paper Pictures 2023 is een tijdelijke, exclusieve online fotoprint verkoop

en duurt van 1 t/m 31 oktober 2023. Het thema dit jaar is 'Empathie'.

SPECIAL EDITIONS 

42 Nederlandse fotografen stellen elk 1 foto beschikbaar. Zij bepalen zelf de printwijze, het papier, de formaten, de oplage en de prijs. Alle fotoprints worden voorzien van een genummerd certificaat van echtheid, digitaal gesigneerd door de fotograaf.

THEMA 2023: EMPATHIE 

Dit jaar heeft Paper Pictures een thema: empathie. Empathie is inlevingsvermogen, het vermogen om zich in te leven in de situatie en gevoelens van anderen. Een thema dat anno 2023 misschien wel extra actueel en urgent voelt.

Alle deelnemende fotografen hebben een foto ingestuurd die het thema 'Empathie', in verschillende vormen en gedaantes, uitbeeldt. Door een gebaar van empathie, of juist een gebrek daaraan, te verbeelden. Elk op zijn of haar eigen, persoonlijke manier.

FOTOLAB KIEKIE, FINE ART PRINTING & FINISHING

De fotoprints worden geprint door fine art printing & finishing specialist FotoLab KieKie in Amsterdam. Fotolab Kiekie is een Hahnemühle Official Certified Fine Art Print Studio.

kiekie.jpeg

WERELDWIJDE VERZENDING

De bestellingen worden wereldwijd verzonden, tegen standaard tarieven. Het is ook mogelijk de fotoprints af te halen bij Fotolab Kiekie. 


DEELNAME
Alle fotografen worden door Paper Pictures benaderd. Deelname is dus alleen op uitnodiging.

HET NEDERLANDSE RODE KRUIS

Bij elke verkochte foto doneert Paper Pictures €10 aan het Nederlandse Rode Kruis.

​Het Rode Kruis helpt hen die het meest kwetsbaar zijn tijdens gewapende conflicten, rampen en andere noodsituaties.​ Sommige fotografen doneren zelf een extra bedrag per verkochte fotoprint, bovenop de €10 van Paper Pictures.

PAPER PICTURES

Paper Pictures is een initiatief van fotograaf en curator Caspar Claasenin samenwerking met FotoLab KieKie. Deze nieuwe, exclusieve print verkoop keert jaarlijks in oktober terug, met een nieuwe collectie. Dit is de tweede editie.

Paper Pictures 2023 is open van 1 t/m 31 oktober 2023

9f9c321c774844b793180620472aa4f1.png.webp
Facebook-logo-blue-circle-large-transparent-png.png

Volg Paper Pictures ook op Instagram & Facebook

CONTACT
Contact

Voor vragen over Paper Pictures

Heb je vragen over media, publicaties of de organisatie achter Paper Pictures? Neem dan contact op via info@paperpictures.nl

Voor vragen over bestellingen en verzendingen

Neem hiervoor contact op met Fotolab Kiekie, te bereiken op paperpictures@kiekiekrant.com

bottom of page